SHOWBIZ

  • Ngjyrat, nuk i shohin të gjithë njësoj

    09/07/2012 - 00:00
      Një kërkim i ri shkencor tregoi se jo të gjithë njerëzit shohin të njëjtën ngjyrë tek i njëjti objekt. Edhe pse ekziston një konsensus i përgjithshëm se e kuqja është ajo ngjyrë që shohim tek gjaku...
  • PYETJE DHE PËRGJIGJE RRETH LGBTQ

    14/05/2012 - 00:00
    Çfarë do të thonë shkronjat LGBT (QIA)? Kjo është një shkurtim i dobishëm që përmbledh grupet kryesore përbërëse brenda Komunitetit "Gay." Në mënyrë të veçantë, ai që sot quhet Komuniteti Gay...

Pages