Lifestyle

 • Dhimbja e shpinës, si mund të kurohet

  26/01/2012 - 00:00
    “Oh dhimbja ime e shpinës”, është një prej ankesave më të zakonshme që dëgjojnë mjekët. Në fakt, nga dhimbja e shpinës ankohen shumë njerëz të të gjitha moshave dhe gjendjes ekonomike e sociale....
 • Shqipëria një dhe njëmijë

  Indro Montanelli
  22/01/2012 - 00:00
    “Shqipëria një dhe njëmijë” është libër i një shkrimtari kontrovers, Indro Montanelli zëmadh (1919-2001): gazetar ndër më të zotët, historian ndër më të shquarit jo vetëm italianë, por edhe...
 • Gripi, si të parandalojmë komplikacionet

  Elida Peza
  21/01/2012 - 00:00
  Sëmundja që ka shkaktuar miliona viktima në historinë e njerëzimit nuk duhet trajtuar si një gjendje kalimtare. Kujdes i veçantë ndaj personave me imunitet të dobët. Çfarë duhet të bëjmë kur...
 • Dhimbjet e gjurit, shkaqet dhe simptomat

  Deformime të gjunjëve nga Rakiti
  15/01/2012 - 00:00
    Kush prej nesh nuk e ka vuajtur të paktën një herë një dhimbje të lokalizuar tek gjuri? Ky është problem me të cilin mjeku haset çdo ditë. Shkaqet e dhimbjes janë të shumta dhe të ndryshme: -...
 • Shqipëria një dhe njëmijë

  14/01/2012 - 00:00
    “Shqipëria një dhe njëmijë” është libër i një shkrimtari kontrovers,të famshmit Indro Montanelli (1919-2001): gazetar ndër më të zotët, historian ndër më të shquarit jo vetëm italianë, por edhe...

Pages